dinsdag 26 oktober 2010

Sluwe Voszz & 538Juize

Ik werk voor Radio 538. Voor 538Juize om precies te zijn. Daarvoor werkte ik bij de lokale radio en was ik altijd bang om naar Hilversum te gaan. Niet vanwege Hilversum, maar omdat ik dacht dat een programma maken in Hilversum gelijk stond aan creatieve vrijheid inleveren. Ik was bang dat mijn playlist bepaald zou worden en ik verplicht de hitjes moest draaien.

Niets bleek minder waar.

538Juize bleek vorig jaar op zoek naar een specialistisch Hip-Hop programma waar geen hitjes maar underground bangers gedraaid worden. In comes House Of Hip Hop Radio. En met veel plezier maak ik sindsdien samen met de big homie Ghostman HOHH Radio.

Ghostman & ik maken nu zo'n 6/7 jaar radio. Het programma heette, back in the days toen de term urban nog gewoon stedelijk betekende, nog Urban Sound, maar werd later House Of Hip Hop. De radio is de basis van onze samenwerking. Hier zijn we begonnen en van daaruit zijn alle andere moves gemaakt. Ik ben de radio en vooral AB Radio eeuwig dankbaar.

Nu zit ik dus in Hilversum en draai ik nog steeds Wu-Tang Clan, ik draai Big Pun, Jedi Mind Tricks, Celph Titled, Nas, Das EFX, EPMD en wordt daar nog in aangemoedigd ook. En dat is dope.

Waarom vertel ik dit?

Gewoon omdat het kan. En omdat 538Juize onlangs haar website een flinke makeover heeft gegeven.

Check het hier.

Je kunt binnenkort ook onze House Of Hip Hop Radio show een week lang terugluisteren via "Rewind".
En je kunt nu al bepaalde 538Juize fragmenten terugluisteren via "Yaheard?!"

Zo kun je op die pagina het interview vinden dat we hadden met U-God van Wu-Tang.

Shit is dope.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten